boska arrow Moda

Parfois

KONTAKT TELEFON +387 51 225 820

DRUŠTVENE MREŽE

lokacijaLokacija na mapi
prodavnica
boska featured

Parfois

Parfois – proljeće – ljeto 2017.
U suprotnosti s konceptom „doma“ iz prijašnjih kolekcija, Parfois sada poziva da izađemo izvan našeg područja udobnosti i suočimo se s promjenama koje su uvijek iza ugla.
Parfois predstavlja svoju kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2017., koja se temelji na pretpostavci da sve može nastati iz ničega i da uvijek postoje ogromne mogućnosti. Ovoj kolekciji inspiracija je priroda, s minimalističkim i romantičnim stilovima koji nastaju jedan uz drugoga. Nova Parfois kampanja predstavljena je s talijanskim modelom, Chiara Celsie, koja je uhvaćena kroz objektiv argentinskog fotografa Rodrigo Carmuega, a prikazana je uz prazni bazen koji predstavlja „nigdje“, uz plažu na sjeveru Portugala. Podlogu ove kampanje osigurala je paradoksalna okolina, koja možda postoji samo u našoj mašti, vodi nas u svijet snova, u prostor koji sadrži simboliku realnosti.
Kolekcija uzima nadahnuće prije svega iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina, s naglaskom na snažne boje, neon, te jeans i vichy tkanine, koje se temelje na prirodnim motivima divljih, botaničkih utjecaja kao što su tigrovi, cvijeće i ptice.
Blokovi boja, zemljani tonovi i živahne boje, predstavljaju paletu koja nas vodi natrag u tople ljetne dane. Ova kolekcija se ističe zbog svoje raznolike upotrebe materijala i trapera, metalnih detalja, vezova inspiriranih životinjama, čipkama i strojevima, te za razliku od ljetnih koristi prirodne materijale kao što su slama i rafija. Uz to, Parfois je za novu sezonu doveo posebnu kolekciju srebrnog nakita.
Parfois predstavlja kolekciju stvorenu s pustolovnim, slobodnim ženskim mislima, za žene koje žive svaki trenutak, uživaju svaki trenutak, a promjene doživljavaju kao stare prijatelje, uvijek su spremne na neočekivano. Stvarna deklaracija neovisnosti, koja je ovisna o svakome od nas. Zato što se čarolija može dogoditi bilo gdje, s bilo kime, bilo kada i zato što nevažno može postati izvanredno.

Galerija