boska arrow Sport

SportVision

KONTAKT TELEFON +387 51 212 760; +387 51 211 932

WEB STRANICA | DRUŠTVENE MREŽE

lokacijaLokacija na mapi
boska akcija

Champion kombinacija za cijelu porodicu. Izaberi tri obilježena artikla i treći, najjeftiniji je GRATIS.

Požuri do Sport Vision radnje, a više o pogodnostima pročitaj na: arrow-litl
boska akcija

[SPORT VISION] sniženje polo muških majica 😀 Sve do 31.05. kupovinom dvije majice kratkih rukava brendova Champion, Ellesse i Lonsdale ostvaruješ ▶️20% popusta, dok kupovinom tri te čeka ▶️30% popusta. Posjeti Sport Vision radnju i iskoristi pogodnosti da se spremiš za ljeto. 🛒

boska akcija
boska akcija

SportVision

"Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filozofijom koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“.

Osnovana 1996. godine u Bijeljini, kompanija Sport Vision je lider sportske maloprodaje na tržištima Balkana. Trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske industrije su djelatnosti kojima se kompanija bavi. Svi Sport Vision maloprodajni objekti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji i Albaniji, nude široku lepezu artikala kojima potrošači mogu da zadovolje sve svoje sportske i rekreativne potrebe. Kompanije zapošljava više od 1500.

Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Slazenger, Dunlop, Carrera, Karrimor, i mnogih drugih. Sport Vision je i partner vodećih svetskih sportskih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Lacoste, Colmar.

Sport Vision, u okviru lanca maloprodajnih objekata obuhvata različite koncepte, kao što su: Multibrend, Outlet, Brand Store, Kids i Online shop sportvision.ba.

Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orijentisanost sa prepoznatljivim brendovima. Orijentacija na potrošače i promocija sporta i sportskih aktivnosti je uvijek u planu jer MI SMO EKIPA sa našim potrošačima!

NAŠA MISIJA

Težimo da postanemo najbolji maloprodajni lanac sportske opreme na Balkanu. Nastojimo da ostvarimo aktivnu vezu sa partnerima, klijentima i kupcima, kao i da aktivno koračamo naprijed.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo u napredak, pratimo i primjenjujemo novitete, ne plašimo se neistraženog i vjerujemo da ono što je dobro, mi možemo da ostvarimo! Sport Vision je sinonim za „sve na jednom mjestu“."

Galerija